Doorgaan naar hoofdcontent

Het startschot!


Wat was 1 september een spannende dag.  Voor Joppe, Justine, Séline, Janaika ,Mel en Stefanie voor het eerst naar De Kleine Tovenaar... Voor de andere kinderen was het kennismaken met de nieuwe klasgenoten en de gloednieuwe containerklas.  We kregen een rondleiding in de klas en op school. Na de pauze maakten we gezonde hapjes (wraps, kaasrobotjes, worteltjes,...)klaar. Dankjewel aan Kelly en Lien voor de hulp! En dan ... een toast op het nieuwe jaar!


Reacties

Populaire posts van deze blog

1 september!

Waterpret!

Er werden deze week warme temperaturen voorspeld. Maandag kwam het voorstel om waterspelletjes te spelen met de klas.  Deze kans lieten we natuurlijk niet liggen.
' s Ochtends staken we de koppen bij elkaar om verschillende spelletjes te bedenken.  Sponstikker, pistooltikkertje, bekertje gieten (ipv.zakdoekje leggen), dood of levend( met waterballonnen), verschillende estafettes,... Ideeën genoeg.
Het werd een TOPnamiddag!  Stefanie was achteraf heel tevreden, want er waren geen ruzies te bespeuren.😍<

Zeeklassen dag 1 maandag

Hey mama's, papa's, ... Enkele sfeerbeelden van onze zeeklassen in Nieuwpoort!  Neem ook eens een kijkje op de blog van klas Joke!  We laten jullie veel meer beelden zien op onze klasvergadering.  Groetjes vanuit Nieuwpoort!  klas Stefanie & klas Joke